Vizija je mogućnost da vidimo ono što je očima trenutno nevidiljivo. Mi postajemo ono u što vjerujemo.

Vizija

Vizije su ideje usmjerene prema budućnosti. Nakon što se približe, one izgube svoju vizionarsku prirodu. U tom smislu, naše vizije su uvijek u pokretu. Nekoliko entuzijasta s područja NLP-a sastalo se 2008. godine kako bi zajedno formulirali viziju:

izgradnja jake zajednice NLP korisnika u Hrvatskoj.

Ciljevi

Želimo vas podržati kao člana da ostvarite svoje ciljeve i koristite svoje vještine na najbolji način. Stoga su ciljevi udruge sljedeći:

Razmjena iskustva

Otvaranje mogućnosti razmjene iskustava i znanja o NLP-u i srodnim područjima. Kao člana vas pozivamo da sudjelujete i pomognete oblikovati aktivnosti udruge.

Kvaliteta

Postavljanje i osiguravanje standarda kvalitete za NLP trening. S razvojem sveobuhvatnog programa za sve razine obrazovanja ćemo postići važne prekretnice.

Podizanje svijesti

Podizanje svijesti o NLP-u u javnoj domeni putem komuniciranja ciljeva Udruge i njenih aktivnosti u medijima, politici, poslovnom svijetu i cjelokupnoj javnosti.

Znanstvena istraživanja

Razvijanje NLP-a radi povećanja učinkovitosti, prema znanstvenim standardima. Kad su ljudi blisko upoznati s NLP-om, stvaraju se impulsi za nove ideje i programe. Ovaj razvoj je namijenjen za poticanje i potporu akademskih istraživačkih projekata. Kod nas ćete za svoje ideje naići na otvoren interes.

HANLP je članica u Europskoj Udruzi za Neurolingvističko Programiranje – European Association of Neurolinguistic Programming (EANLP).

hrvatska asocijacija za neurolingvističko programiranje

Adresa: Petrova 6c, Zagreb
Email: predsjednistvo@ha-nlp.com

Kontaktirajte nas